LEJERENS FRIE RETSHJÆLP STØTTER DANSKE VETERANER

2017-11-08

Pressemeddelelse

Lejerens Frie Retshjælp indgår strategisk samarbejde med Veteranalliancen med øjeblikkelig virkning.

Hvem er Veteranalliancen?

Veteranalliancen blev stiftet i 2014 af krigsveteraner, og gruppen består i dag af flere veteraner, som alle har missionserfaring fra udlandet. Alliancen er frivillig og politisk neutral og arbejder til daglig med fem mærkesager, blandt andet ting som forbedring af retsstillingen for krigsveteraner og indførelse af en decideret krigspension. Det kan I alt sammen læse meget mere om på deres hjemmeside her

Hvad går samarbejdet ud på?

Vi vil derfor understøtte dem indenfor lejeretlige sager, blandt andet ved gratis gennemtjek af lejekontrakter, hjælp til spørgsmål og udformning af skrivelser. Ligeledes får de en direkte mail og nummer til en teamleder.

Mike Vestergaard, stifter og bestyrelsesformand i Lejerens Frie Retshjælp udtaler: "Vi er i foreningen utroligt glade for, at vi har fået etableret et samarbejde med Veteranalliancen, og vi er meget beærerede over, at vi må få lov til at hjælpe nogen, der har ydet en kæmpe indsats for landet og som i den grad fortjener at blive hyldet".

En mission i Lejerens Frie Retshjælp er at støtte hele Danmark med gratis rådgivning inden for lejeloven. Men samtidigt handler vi proaktivt for de mennesker, der har mest brug for det. Derfor er vi i forvejen stolte samarbejdspartnere til De Hjemløses Landsorganisation, Næstehjælperne og foreningen "Behandl os fair".

Ved interesse eller spørgsmål til samarbejdet kontakt da:

Formand og stifter af Lejerens Frie Retshjælp, Mike Vestergaard: mike@lejerens-fr.dk

Styregruppemedlem i Veteranalliancen, Claus Stenberg: veteranalliancen@gmail.com