Lejerens Frie Retshjælp vinder Karnovs Nytænkerpris 2018

2018-02-09

Karnovs årlige Nytænkerpris blev vundet af Mike Vestergaard, stifter og formand for Lejerens Frie Retshjælp, foran store etablerede navne indenfor advokatbranchen, som Kammeradvokaten og levende menneskerettigheder.

Den årlige Karnovs Nytænker pris, som hylder nytænkning indenfor advokatbranchen uddeles ved populær afstemning til en person, firma eller foreningen, som har nytænkt i det forgangne år.

Revolutioneret retshjælpen

Mike Vestergaard  har udemærket sig ved at skabe den første retshjælp, som udelukkende rådgiver elektronisk og er specialiseret inden for et retsområde.  Dette har givet os som retshjælp mulighed for at hjælpe alle uanset geografi eller demografi. I modsætning til mange andre foreninger der yder retshjælp, har vi derved en stor rækkevidde i den danske befolkning. Vi er utrolig stolte af, hvad vi har opnået indenfor retshjælpen og håber vi kan fortsætte innovationen indenfor dette felt.

Vinder af Karnovs Nytænker Pris

Ved populær afstemning vandt Lejerens Frie Retshjælp med en "stor" margin foran de andre nominerede. Kammeradvokaten og levende menneskerettigheder har ydet et bemærkelsesværdigt arbejde det forgange år og vi her i Lejerens Frie Retshjælp beærede over, at have været nomineret sammen med disse.

Vi er ufattelig glade for den store opbakning, der er blevet vist os både fra vores klienter og bagland.

Vi vandt på baggrund af vores nye digitale indgangsvinkel til retshjælpen, samt vores høje juridiske niveau. Vi håber at kunne opretholde det juridiske niveau og vi vil bestræbe os på at yde en endnu bedre service overfor vores klienter i fremtiden.

TUBA og Gadejuristen modtager donationen

Med Karnovs Nytænker pris følger 20.000 kr. som doneres til et socialt eller samfundsrelevant formål. Lejerens Frie Retshjælp er blevet inspireret af henholdsvis TUBA og Gadejuristens arbejde med samfundets svageste og har derfor valgt at donere præmiepengene til disse to foreninger. TUBA og Gadejuristen udøver et flot, men svært stykke arbejde, som er vigtigt at anerkende. Vi her i Lejerens Frie Retshjælp er stolte af at være med til at støtte sådanne foreninger.

Tusind tak til alle der stemte på os til Karnovs Nytænker pris 2018 og tusind tak til Karnov for et godt arrangement.

Ved yderligere information, kontakt: 

Morten Klinkby, Communications Manager, Karnov Group: +45 20 68 28 25

Mike Vestergaard, formand for Lejerens Frie Retshjælp: +45 30234897