Det kan vi hjælpe dig med
Det er helt gratis

Konkrete problemstillinger

Er du uenig med din udlejer omkring depositum, er der mangler og fejl efter din mening, eller er der noget helt tredje, som du ikke synes er ok? Send os en mail, så skal vi se, om vi kan hjælpe dig – vi fortæller dig, om du har en god sag, eller om udlejer har ret.

Generelle spørgsmål

Må udlejer tage penge for trappevask? Må udlejer have sin egen nøgle til lejemålet? Der er mange spørgsmål, man kan være i tvivl om. Hvis du har ting, du har undret dig over eller blot vil have afklaret, kan du altid sende en mail af sted.

Rådgivning

Hvis du har en sag mod din udlejer, vil vi altid være behjælpelige i det omfang vi kan. Vi kan hjælpe dig med at forberede dig på kontakten med udlejer og fortælle dig den bedste fremgangsmåde. Hvis det er sager af større omfang, vil vi altid sende dig videre til anden kompetent retshjælp eller advokat.

Vi hjælper for eksempel ved henvendelser om

Vi besvarer alle slags spørgsmål

Vi besvarer alle slags spørgsmål omkring leje af lejligheder, og de ovenstående punkter er kun et udpluk af områder, vi kan være behjælpelige indenfor. Vi hjælper både med konkrete henvendelser, ligesom vi også svarer på mere generelle spørgsmål.

Hvis der skulle komme sager, der skal føres ved domstolene, kan vi ikke længere være behjælpelige. Til tider kan sagerne også være for komplicerede eller omfattende, således det er uden for vores arbejdsfelt. Vi kan i stedet henvise dig til en passende advokat fra vores netværk i disse ekstraordinært alvorlige sager.

Da foreningen består af frivillige studerende, henviser vi til vores ansvarsfraskrivelse, som gælder på enhver sag.

Kontakt os nu

Vi sidder klar til svare på dine spørgsmål.